Opis produktu
Czyngis-Chan, charyzmatyczny, dynamiczny, okrutny, gwałtowny i ambitny, był genialnym dowódcą wojskowym, znakomitym politykiem i zdobywcą świata, który zjednoczył koczownicze plemiona z azjatyckich stepów i stworzył imperium mongolskie, największe terytorialnie państwo w historii ludzkości. Jednak wielkie sukcesy tego bohatera i potwora okupione były straszliwą ceną - terrorem i masowymi rzeziami ludności w całej Eurazji na niespotykaną dotąd skalę.
Bardzo skuteczna seria Czyngis Chan bazująca na naturalnych i popularnych składnikach jak wątroba i kukurydza. Połączenie tych dwóch smaków z indywidualnym miksem dało niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju zapach, który po umieszczeniu pod wodą prowokuje do brań zwłaszcza te większe okazy. Doskonały wybór na każdą porę roku i każdą wodę.
Mongolska kuchnia z powodu surowych warunków jest ograniczona do mięsa i nielicznych warzyw. Zwierzęca WĄTROBA jako źródło żelaza jest jednym z jej składników i podobnie jak KUKURYDZA bogata w minerały i kwasy omega- 3 wzbogaca przynętę Czyngis – Chan
Kulki proteinowe oparte wyłącznie na naturalnych składnikach i dodatkach, jak jajka, całe i mielone ziarna, proteiny, oraz mączki zwierzęce i roślinne. Zastosowane dodatki smakowo-zapachowe, jak np. wzmacniacze smaku, oleje, betaina, aminokwasy i stymulatory apetytu są skomponowane w takich proporcjach aby bardzo szybko wejść w reakcje z wodą i rozpocząć prace wyzwalając główne składniki odżywcze wabiące ryby.
Opakowanie 250 ml zawiera kulki o średnicy 14, oraz 20 mm.